Felvidéki kukoricás palacsinta - bcorn

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Felvidéki kukoricás palacsinta

Kukorica lepényliszt

FELVIDÉKI  KUKORICÁS PALACSINTA



Hozzávalók a palacsintához:

1 tojás, 3 dl tej, 2,5 dl ásványvíz, pici só, 1 kávéskanál cukor, 2 evőkanál olaj, 8 dkg búzaliszt (lisztérzékenyeknek Gluténmentes alapliszt), 8 dkg kukorica lepényliszt.
A hozzávalókat robotgéppel összekeverjük és megsütjük a palacsintákat.
A töltelékhez: hagymából, paprikából, paradicsomból, lecsót készítünk, ízesítjük, sóval, borssal, szalonnával és tojással.
A palacsintákat a lecsóval megtöltjük és tetejére fokhagymás, borsos tejfölt teszünk, reszelt sajttal megszórjuk.

Szabó Bálint





Recept nyomtatása!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz