Kukorica krémleves kapros túró gombóccal - bcorn

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kukorica krémleves kapros túró gombóccal

Kukorica lepényliszt

KUKORCA KRÉMLEVES KAPROS TÚRÓ GOMBÓCCAL



Hozzávalók:
marhacsont, só, bors, zöldségek, kukorica lepényliszt, tejszín, tej, petrezselyemzöld.
A csontból és a zöldségekből főzünk leves alapot. A levét leszűrjük, majd amikor forr, a kukorica lepénylisztből, tejből és tejszínből kevert habarékot belefőzzük a levesbe. Tetejét megszórjuk a petrezselyem zöldjével.
Kapros túró gombóc: 25 dkg túró, 2 tojás, 2 evőkanál kukorica finomdara, apróra vágott kapor.
Összekeverjük, és külön vízben kifőzzük a gombócokat.
A kukorica krémleveshez betétként adjuk.

Szabó Bálint






Recept nyomtatása!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz