Sajtos muffin - bcorn

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Sajtos muffin

Kukorica lepényliszt

Sajtos muffin



Hozzávalók:

2 egész tojás, 15 dkg kukorica lepényliszt, 1 dl étolaj, 1 teáskanál cukor, 150 ml natúr joghurt, 2 dl tej, 5 dkg reszelt sajt, 1 csomag sütopor, ízlés szerint só, szezámmag a tetejére.
A tojásokat a cukorral elkeverjük, közben az étolajat fokozatosan hozzáöntjük, majd beletesszük a natúr joghurtot. Mindezt jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a sütoporral elkevert lepénylisztet, ízlés szerint sózzuk és belekeverjük a reszelt sajtot. 12 db-os muffi sütoformába egyenlo részekre kiadagoljuk, tetejére szezámmagot szórunk, és előmelegített sütoben, alacsony hőfokon kb. 40-45 percig sütjük. A sütőből kivéve 8-10 percig állni hagyjuk, majd a formából kiszedjük.


Recept nyomtatása!

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz