Túrós puliszka - bcorn

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Túrós puliszka

Kukorica finomdara

TÚRÓS PULISZKA



150g Kuk. finomdarát, 150g Kuk. lepénylisztet 800g vízzel leforrázunk, majd mikróban rövid ideig fozzük to-
vább, amíg kelloen kidagad a massza. 200g apró kockára vágott húsos szalonnát zsírjára sütünk és leszurünk.
Egy jenai tál alját megöntözzük a szalonna zsírjával és 100g tejföllel. A tál aljára rásimítjuk a kukorica-pép felét, majd rámorzsolunk 200g túrót, 100g tejfölt és a kisütött szalonna felét.
Erre újból rásimítjuk a kukorica-pép másik felét, rászórunk még 200g túrót, 100g tejfölt és a maradék szalonnát. Sütoben pirosra sütjük. Juhtúróból fele mennyiség is elég.





Recept nyomtatása!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz